Wie Is De Mol?

Wie Is De Mol?

Jullie werken samen, maar één sluwe teamgenoot saboteert stiekem het spel. Wie is de Mol? Deze leuke activiteit is uitstekend geschikt als bedrijfsuitje of als uitje met vrienden en familie.

Wie Is De Mol?

Informatie over dit uitje

14,75 per persoon (vanaf 20 personen)
295,- per groep (12 tot 20 personen)
Tijdsduur: circa 2 uur

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)


Meer informatie over Wie Is De Mol?

Zo zeg, wat een superonhandige actie van je collega. Kon ze daar nou echt niets aan doen? Het onderlinge vertrouwen staat onder druk als er steeds meer verdachtmakingen ontstaan.

Wat voor jou heel makkelijk leek, was voor een ander toch wel een uitdaging. Was dat dan gespeeld of niet? Is er hier sprake van bewuste sabotage? Vragen, vragen en nog eens vragen. Alles leidt naar die ene vraag: wie is de Mol?

De werkwijze

Jullie arriveren bij één van de locaties en elke deelnemer ontvangt een gesloten envelop met daarin de rolbeschrijving. Later volgen er meerdere opdrachten en het is de bedoeling dat jullie ontrafelen wie de ‘mol-rol’ heeft.

Deze dubbelganger hoort bij een ander team en zal proberen dat team te helpen door expres fouten te maken bij jullie pogingen. Aangezien iedereen (per ongeluk) fouten kan maken, wordt het nog een pittige taak om de echte Mol aan te wijzen. Niemand weet het, ook het andere team niet.

Scoren met activiteiten

De teams kunnen punten scoren bij verschillende activiteiten. De spellen worden aangepast aan de groepsgrootte, de locatie en jullie eigen wensen.

Voorbeelden van activiteiten zijn geweerschieten; handboogschieten; limbodansen; sumoworstelen, decolleté-behendigheid en bierpulschuiven. Verder is er optioneel een rodeostier en een blackjacktafel. Het letterspel en ‘op het matje’ maken dit uitje compleet.

Olivier Events pakt uit met uitjes

Wie is de Mol wordt georganiseerd door uitjesbedrijf Olivier Events. Sinds 2011 pakken we uit met uitjes. Dit doen we op diverse locaties in Nederland. Inmiddels hebben we duizenden activiteiten en themafeesten verzorgd.

Wie is de Mol behoort bijna jaarlijks tot één van de meest gekozen uitjes. Verstuur je aanvraag via het onderstaande formulier.

  • Interesse in dit uitje

Main slider

Wie Is De Mol?
Wie Is De Mol?
Wie Is De Mol?