Sterrenslag

Ga terug

Sterrenslag

Actief, spannend en hilarisch. Er staan diverse (ludieke) spelonderdelen én een echte stormbaan op het programma bij Sterrenslag, de vermakelijke groepsactiviteit van Olivier Events. Dit topuitje daagt de teamleden uit.

Sterrenslag

Informatie over dit uitje

18,75 per persoon (vanaf 20 personen)
375,- per groep (10 tot 20 personen)
Tijdsduur: circa 2 uur

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)


Meer informatie over Sterrenslag

Sterrenslag behoort ongetwijfeld tot de favoriete groepsactiviteiten. De reden is simpel: het uitje biedt vermaak, variatie en verrassingen. Dat komt onder andere door de opbouw van het programma. Voor een personeelsuitje is dit een goede keus. Ook voor familiefeesten zou het een prima optie kunnen zijn. Ga in teams de strijd aan en ga stuk om de grappige onderdelen. Aanmoediging en enthousiasme: bij Sterrenslag komt alles samen.

Opblaasbare obstakels, rokvoetbal

De populariteit van deze activiteit is onder andere te danken aan de opblaasbare hindernisbaan. Hierbij is het de bedoeling om zo snel mogelijk naar de andere kant van de baan te gaan en daarbij allerlei obstakels te trotseren. Dat verloopt niet bij iedereen altijd even succesvol, wat het humorniveau enkel vergroot. Ook Rokvoetbal zorgt voor een grote glimlach op de gezichten: hilarisch voetballen met grote rokken aan. Prachtig.

Skilattenloop, Skippyrace en meer

Racen op skippyballen: dat is toch nog wel pittig hoor! Al stuiterend het parcours afleggen en maar hopen dat je sneller bent dan de ander. De skilattenloop vraagt om goede samenwerking: met z’n allen in één ski, als dat maar goed gaat… Met de Funslang en Sumo Worstelen staan er nog meer vrolijke spellen op het programma. De grote finale wordt gevormd door Touwtrekken. Welk team is het sterkst? Sterrenslag legt jullie ‘talenten’ bloot.

Sterrenslag aanvragen

Uitjesbedrijf Olivier Events pakt uit met uitjes. Vul het onderstaande formulier in om Sterrenslag aan te vragen voor jouw bedrijf, groep of familie. We kunnen deze activiteit op locatie verzorgen, net als onze andere uitjes. Heb je geen eigen locatie en kom je het liefst bij ons op bezoek? Dat vinden we net zo gezellig. We heten je van harte welkom bij één van onze locaties. Op naar een plezierige dag voor iedereen.

  • Interesse in dit uitje

Themafeest Campingfeest
themafeest-campingfeest-slider-1
Sterrenslag
Sterrenslag
Sterrenslag

Susanne

5,0 rating

Samen met collega’s Sterrenslag gedaan. Alles was goed geregeld, soms wat te druk op het veld door andere groepen, waardoor het soms wat rommelig verliep. Maar verder zeer geslaagd uitje en zeker voor herhaling vatbaar!