Ready To Marry?!?

Ga terug

Ready To Marry?!?Ready To Marry

Dé activiteit voor vrijgezellenfeestjes!

Speciaal voor deze activiteit komt onze eigen entertainende ambtenaar van de burgerlijke stand die het arrangement ´Ready To Marry´ in goede banen zal leiden. Tijdens deze uitdagende activiteit krijgt de vrijgezel de hoofdrol. Door middel van humoristische en uitdagende activiteiten kan de vrijgezel nog één keer uit het dak gaan, voordat hij of zij uiteindelijk in het huwelijksbootje stapt.

Ready To Marry?!?

Informatie over dit uitje

Tijdsduur Circa 2 uur
Kosten € 210,00 per groep tot 20 personen, inclusief 6% btw*

*Bij groepen groter dan 20 personen, berekenen wij € 10,50 per persoon.
*Kilometervergoeding € 0,55 per kilometer.


Meer informatie over Ready To Marry?!?

Het hoofddoel van ´Ready to Marry´ is lachen en plezier hebben. Dit wordt bereikt met de verschillende rondes die we spelen. Zo beginnen we passief met de ronde ´Vertrouw Je Niet´ waarbij de ambtenaar van de burgerlijke stand verschillende vragen stelt die allemaal te maken hebben met het huwelijk en de verschillen tussen man en vrouw. De inmiddels getrouwde gasten kunnen hierbij tips geven aan de aanstaande bruid of bruidegom.

Vervolgens gaan we beginnen aan de actieve onderdelen waaronder ´Op Het Matje´ waarbij in tweetallen geprobeerd word samen verschillende onderdelen op het matje te leggen (één knie, twee handen en één rug enz.), we gaan ‘Sumoworstelen’ en we spelen het ‘Letterpakkenspel’ waarbij vier deelnemers een letterpak aan krijgen en hiermee zoveel mogelijk woorden moeten maken. We rusten tussendoor even uit met de muziekronde ‘Duetje’.

  • Interesse in dit uitje

Sterrenslag

Sterrenslag

Het faute feestje

Het faute feestje

Loading image... Loading image...
Ready To Marry?!?
Ready To Marry?!?
Ready To Marry?!?

Mechteld

4,0 rating

Super leuk vrijgezellenfeest gehad Iris deed het super leuk met het spel wat we deden!