Pubquiz

Ga terug

Gezelligheid voorop met deze unieke Pubquiz!

Geschikt voor iedereen, want de entertainer past de vragen aan op elke groep. Uw vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of familiegroep wordt opgedeeld in meerdere teams, vervolgens worden de volgende onderwerpen door onze quizmaster behandeld;

Pubquiz

Informatie over dit uitje

Tijdsduur Circa 2 uur.
Kosten € 235,00 per groep tot 20 personen, inclusief 6% btw*

*Bij meer dan 20 personen, berekenen wij € 11,75 per persoon.
*Kinderen <5 jaar, 5-12 jaar € 7,50 per persoon.
*Kilometervergoeding € 0,55 per kilometer.

Optie: quiz op maat (meerprijs € 55,- per groep).


Meer informatie over Pubquiz

Cijfers Liegen Niet!

Even een lekkere ronde om mee te starten. De ronde ‘Cijfers Liegen Niet’ is een meerkeuzeronde waarmee u door middel van kaarten uw antwoord geeft. Deze ronde bestaat voornamelijk uit gokvragen.

Maar let op, als u toevallig het antwoord weet, geef deze dan niet te vroeg! Na afloop weet u hoe vaak Nederlanders gemiddeld met elkaar vrijen, hoe vaak ze in de Verenigde Staten een missverkiezing houden en hoeveel procent van de wereldbevolking in buitenaardse wezens gelooft.

Rijtjeshuis

Een spannende ronde over rijtjes van tien. Met uw team biedt u zo hoog mogelijk om uiteindelijk alle tien goede antwoorden te geven. Welke hastacks worden momenteel het meest gebruikt en wat zijn de grootste landen ter wereld? Mocht u hier niet uitkomen kunt u het altijd nog proberen tijdens één van der andere rijtjes.

Klassieke Introotjes

De muziek tijdens deze ronde kent (bijna) iedereen, maar weet u de titel van het nummer nog? En wie heeft het nummer gemaakt? Het zal u verbazen hoeveel u tijdens deze ronde nog weet. Maar let op, de nummers gaan snel!

Filmronde

Deze snelle ronde staat geheel in het teken van film en televisie. Makkelijk en moeilijke vragen worden door elkaar heen gesteld. Hoe makkelijker de vraag des te meer antwoorden mogelijk zijn tijdens deze meerkeuzeronde.

Dat James Bond altijd een Wodka Martini, medium dry, geschud, niet geroerd met een citroenschilletje drinkt en een Walther PPK gebruikt om zichzelf te beschermen weet u natuurlijk wel. Maar hoe veel verschillende officiële 007’s hebben we eigen gekend?

Nederlands Feestje

Kent u de hits van eigen bodem nog? Na afloop van deze ronden zorgen we natuurlijk voor een ouderwets Hollands feestje. En meezingen is toegestaan!

Sportquiz

Tijdens de laatste quizronde gaan alle vragen over sport. Elk team krijgt een toeter waarmee geprobeerd wordt zo snel mogelijk een antwoord te geven. Uiteraard is het wel belangrijk dat u weet welke vraag gesteld word…

40 seconden top 40

De afsluiter van de avond is de muziek van de laatste jaren. Bekende hits van de radio en platen die een hoge of lange top-40 notering hebben behaald passeren de revue. Deze ronde kan nog alles veranderen aan de score, want hoe goed kent u de artiesten van tegenwoordig eigenlijk?

  • Interesse in dit uitje

Sterrenslag

Sterrenslag

Het faute feestje

Het faute feestje

Loading image... Loading image...
Pubquiz
Pubquiz

Praxis Oosterwolde

4,0 rating

Zaterdagavond 30-3-2019 hebben wij ons personeelsfeest gevierd. Een pubquiz gedaan. We hebben erg gelachen en hebben ons zeker vermaakt.

Toneelvereniging de Schutse

5,0 rating

WIj hebben de pubquiz gespeeld. Het was super gezellig en we hebben erg genoten

CIMSOLUTIONS

5,0 rating

Superleuke en goed verzorgde avond gehad met een gezellige pubquiz. Een dikke 10 :).