Olympische Spelen

Olympische Spelen

Deze activiteit is een historische parel onder de uitjes. De Highland Games zijn namelijk al 1.000 jaar(!) een groot succes bij groepen. Een aanrader voor de familiedag of het bedrijfsuitje.

Olympische Spelen

Informatie over dit uitje

14,75 per persoon (vanaf 20 personen)
295,- per groep (12 tot 20 personen)
Tijdsduur: circa 2 uur

Bijzonderheden
locatie: alleen bij Partycentrum Strandheem, Opende (Groningen)


Meer informatie over Olympische Spelen

De strijd om eeuwige roem barst los bij de Olympische Spelen van het Noorden.
Het olympisch vuur wordt ontstoken in het basiskamp. De vlaggen worden gehesen, de bel klinkt. Dit is de grote dag. De dag waarop winnaars opstaan. De snelste, de sterkste en de meest behendige. Stiekem is het vooral de dag waarop er heel veel gelachen wordt.

Hilarisch, spannend en toegankelijk

Bij Partycentrum Strandheem doen jullie mee aan een ludieke variant van de Olympische Spelen, op een prachtige locatie naast het water. Hier zijn er meer dan 10 hilarische, spannende en toegankelijke spellen. Elk spel heeft iets te maken met de Olympische Spelen of Spelen die we kennen uit de Noordelijke provincies. Jullie gaan in teamverband de strijd met elkaar aan.

Scoren op verschillende onderdelen

Jullie groep wordt in eerste instantie opgedeeld in twee teams. Elk team gaat vervolgens in kleine groepjes andere groepjes uitdagen op verschillende onderdelen. Na iedere ronde worden de scores doorgegeven. De teams kunnen zelf kiezen welke spellen ze doen. Bij de behoefte aan meer structuur, kan de entertainer zorgen voor een teamindeling en een doordraaischema. Zo weet iedereen wanneer, op welk onderdeel en tegen wie ze spelen.

Onze Olympische Spelen

Dan is het nu tijd voor een tease met betrekking tot de spellen. Mogelijke onderdelen zijn speerwerpen, boogschieten en sumoworstelen, evenals kogelstoten, discuswerpen en schoonspringen. Andere onderdelen zijn De Sloopkogel, Slingereiland, Blindvoetbal en de Drankvatrace. Onze Olympische Spelen zijn vervolgens helemaal compleet met onderdelen als turnen, wegwielrennen en baksteentillen.

Borrelen of barbecueën

Partycentrum Strandheem is de gedroomde locatie voor groepsuitjes, dankzij de fraaie ligging bij het water en het centrale karakter van de locatie. Een bijkomend voordeel is het lekkere eten en drinken. Kies voor een ontvangst met koffie, thee en cake en voor een naborrel met heerlijke borrelhapjes. Of ga voor de barbecue, een populaire optie. We zien jullie snel op de Olympische Spelen van Partycentrum Strandheem!

  • Interesse in dit uitje

Main slider

Olympische Spelen
Olympische Spelen