Ik Hou Van Holland

Ga terug

Het groene gras, de loeiende koeien, de klompen en de kleurrijke tulpen…

Maar hoe goed kent u Nederland eigenlijk? Weet u bijvoorbeeld wie dat bekende liedje zingt, kunt u de Nederlandse woorden moeiteloos correct spellen of weet u onder de stress van een tikkende bom de vragen over Nederland goed te beantwoorden?

Daag uw vrienden, familie of collega’s uit en laat zien dat u en uw team alles van Nederland weet.

Ik Hou Van Holland

Informatie over dit uitje

  • 11,75 per persoon (vanaf 20 personen)
  • 235,- per groep (tot 20 personen)
  • Tijdsduur: circa 2 uur

 

Bijzonderheden

  • kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 per persoon
  • kinderen tot 5 jaar: gratis
  • groepen vanaf 50 personen: speciale voordeelprijs 
  • kilometervergoeding: 0,55 per kilometer

Meer informatie over Ik hou van Holland

De groep waarmee u naar Drenthe/ Groningen of Friesland komt wordt in meerdere teams verdeeld. Gewapend met een krijtbord en een toeter gaan de teams de strijd aan om de avond winnend af te sluiten.

De teams worden door middel van vragen en opdrachten, die door de entertainer worden voorgelegd, uitgedaagd om zo snel mogelijk het juiste antwoord te geven.

Drenthe/ Groningen en Friesland zijn natuurlijk drie provincies waar u het oer- Hollandse gevoel optimaal kunt beleven. Dit brengen we tijdens Ik hou van Holland in u naar boven, wellicht dat het zal helpen om zo gemakkelijker een antwoord op de gestelde vragen te vinden.

Olivier Entertaining brengt met ‘Ik Hou Van Holland’ onder andere de volgende rondes; ‘Spellingronde’, ‘Rijtjeshuis’, ‘Goed of Fout’, ‘Volgende Twee’, ‘Hoeveel’, ‘Verjaardagsspel’ en muziek… Heel veel muziek!

  • Interesse in dit uitje

Sterrenslag

Sterrenslag

Het faute feestje

Het faute feestje

Loading image... Loading image...
Ik Hou Van Holland
Ik Hou Van Holland
Ik Hou Van Holland

Jan en Elske

5,0 rating

Op de 23e februari hebben we ons beider verjaardag en 30 jarig trouwfeest gevierd. Met 28 man gebruik gemaakt van het entertainment programma van “ ik houd van Holland” was een groot succes, stemming zat er goed in. Een echte aanrader!

Marlous Mulder-Smit

5,0 rating

Gister een team uitje gehad bij jullie! Ik hou van Holland spel, het was goed georganiseerd en leuke/vriendelijke bediending! Top avond gehad, voor herhaling vatbaar.

G. van Heuelem

5,0 rating

Fam feestje voor de 60 jarige, ik Hou van Holland spel. Super goed geregeld.

Kina Koburg

5,0 rating

Afgelopen zondagmiddag hebben we een geweldige leuke middag gehad met het spel “Ik hou van Holland”. Complimenten voor de spelpresentatrice, ze wist de sfeer er heel goed in te krijgen!!!