Highland Games

Ga terug

Highland Games

Deze activiteit is een historische parel onder de uitjes. De Highland Games zijn namelijk al 1.000 jaar(!) een groot succes bij groepen. Een aanrader voor de familiedag of het bedrijfsuitje.

Highland Games

Informatie over dit uitje

14,75 per persoon (vanaf 20 personen)
295,- per groep (12 tot 20 personen)
Tijdsduur: circa 2 uur

Bijzonderheden
locatie: alleen mogelijk bij Partycentrum Strandheem, Opende (Groningen)


Meer informatie over Highland Games

Heel vroeger hadden mensen misschien wel andere zaken aan hun hoofd dan groepsvermaak. Toch waren er ook toen periodes waarin groepen elkaar opzochten voor leuke spellen. De Highland Games bijvoorbeeld. Deze spelonderdelen komen uit een ver verleden, gebaseerd op de Schotse tradities. Vergeet de digitale en virtuele realiteiten van vandaag en vlieg langs de activiteiten van afgelopen decennia, eeuwen en millennia.

Kilt en krachten

Aangezien Schotse games de inspiratiebron vormen, gaan jullie gekleed in een traditionele kilt. Eenmaal voorzien van deze passende kledij, is het tijd voor de strijd met jullie opponenten. De andere clan. Welke clan heeft uiteindelijk de tofste tactiek en de slimste spierkracht? Dit groepsuitje of vrijgezellenfeest onthult jullie verborgen talenten en krachten. Eer, sfeer en gezelligheid staan voorop. Meld je op het strijdtoneel, we gaan los.

Verschillende spelonderdelen

Zet je schrap voor stenen tillen (Lifting Bricks), drankvatrollen (Roll the Barrel) en paalwerpen (Caber Toss). Doe tussendoor je best bij hamerslingeren (Throwing the Hammer), kilthangen (Weight your Weight) en paalvechten (Pole Wrestling). Uiteraard komen ook touwtrekken (Tug of War), schoofwerpen (Sheaf Toss) en steenwerpen (Putting the Ball) aan bod. Spectaculaire spellen van de Schotten, verzameld in één uitje.

Aanvraag bij Olivier Events

Vul het onderstaande aanvraagformulier in om een voorstel te ontvangen voor deze activiteit. Olivier Events bestaat sinds 2011 en is hét uitjesbedrijf in Noord-Nederland. Inmiddels heeft het team van enthousiaste entertainers al duizenden themafeesten en activiteiten georganiseerd en gefaciliteerd. Olivier Events pakt uit met uitjes. Van Highland Games tot Ik Hou Van Holland of Het Moorddiner, met Olivier beleef je een topdag.

  • Interesse in dit uitje

Themafeest Campingfeest
themafeest-campingfeest-slider-1
Highland Games
Highland Games
Highland Games