Het Moorddiner

Ga terug

Het Moorddiner

Leuk en spannend uitje/diner: Het Moorddiner van Olivier Events. Wie heeft de moord gepleegd? Het kan een neef, een vriendin of je collega zijn. Misschien ben je zelf de moordenaar!

Het Moorddiner

Informatie over dit uitje

n.n.b. per persoon (vanaf ? personen)
n.n.b. per groep (? tot ? personen)
Tijdsduur: n.n.b.

Bijzonderheden
n.n.b.


Meer informatie over Het Moorddiner

Of het nou om een personeelsfeestje of om een vriendenuitje gaat, een uitje met een diner is een aantrekkelijke combinatie. Zeker als dit naadloos in elkaar overloopt. Dat is het geval bij Het Moorddiner, waar er tussen de gangen door van alles gebeurt. Het begint al bij binnenkomst en het gaat door tot na het dessert. Er is een moord gepleegd en één van jullie heeft het gedaan. Maar wie? Het is jullie doel om de valsspeler te ontmaskeren.

Leuk en spannend

Het Moorddiner geeft een hele leuke wending aan het diner. Genoeg gespreksstof, want reken maar dat er al behoorlijk wat mensen verdacht worden. Die ene tante had een discutabele verklaring en het alibi van de baas deugde eigenlijk ook niet echt. Een gek idee dat iedereen de moordenaar kan zijn. Dat maakt het diner extra spannend.

Grappig en geniaal

Ergens is het heel grappig om te zien hoe je vrienden, collega’s of familieleden zich in allerlei bochten wringen om maar niet verdacht te zijn. Soms is dit rollenspel zelfs geniaal. Je ontdekt zomaar een vindingrijkheid bij iemand die je niet in eerste instantie had verwacht. Bij de verhoren bijvoorbeeld. De tussentijdse misdaadquiz is een prettige afwisseling waarin genialiteit ook goed van pas komt. Wat weet jij van de misdaad?

Van harte aanbevolen

Het Moorddiner van Olivier Events behoort tot de meest geboekte uitjes. De activiteit wordt van harte aanbevolen door de groepen die jullie al voor zijn gegaan. De onderlinge interactie, de verrassingen en het originele karakter geven met name de doorslag. Na het dessert raden jullie dan eindelijk wie het heeft gedaan. Of niet. Misschien zitten jullie er helemaal naast. Dan heeft de moordenaar gewonnen. Dat laten jullie toch niet gebeuren?

  • Interesse in dit uitje

Sterrenslag

Sterrenslag

Het faute feestje

Het faute feestje

Loading image... Loading image...
Het Moorddiner