GPS Tocht Met Fotospel

Ga terug

GPS Tocht Met Fotospel

Tegenwoordig is autorijden met een navigatiesysteem bijna een standaard in plaats van een extra hulpmiddel. Wist u dat er voor de autonavigatie er al een wandelnavigatie bestond?

Ga nu samen met uw familie, collega’s of vrienden op stap met dit GPS systeem en loop een mooie route door het Groningse Westerkwartier of de Fryske Wâlden.

GPS Tocht Met Fotospel

Informatie over dit uitje

10,75 per persoon (vanaf 12 personen)
129,- per groep (2 tot 12 personen)
Tijdsduur: circa 2 uur

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis


Meer informatie over GPS Tocht Met Fotospel

Elke groep gaat niet alleen op stap met een GPS systeem maar ook met een fotocamera. Hiermee moeten hilarische opdrachten gefotografeerd worden, maar er zijn ook herkenningspunten die u moet fotograferen. Met elke juiste foto kunt u punten verdienen.

Naast het maken van de foto’s krijgt u ook een vragenlijst mee met vragen die u onderweg kunt beantwoorden. Het team met uiteindelijk de meeste punten heeft gewonnen. Uiteraard kunt u nog even nagenieten tijdens de borrel of het eten, want de foto’s worden op een scherm getoond.

Indien gewenst krijgt u van ons een link, waarbij u de foto’s zelf kunt downloaden en terug kunt kijken op uw geslaagde activiteit.

  • Interesse in dit uitje

Sterrenslag

Sterrenslag

Het faute feestje

Het faute feestje

Loading image... Loading image...
GPS Tocht Met Fotospel
GPS Tocht Met Fotospel
GPS Tocht Met Fotospel

Liewes

5,0 rating

Onze Liewesdag was zeer geslaagd. GPS tocht met foto’s. Veel gelachen en de foto’szijn een blijvende herinnering voor onze familie.