Ezeltocht

Ga terug

Ezeltocht

Iedereen kent de spreekwoorden ‘zo koppig als een ezel’ of ‘een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen’. Deze spreekwoorden zijn niet zo maar ontstaan, een ezel is werkelijk heel koppig maar absoluut niet dom!

Ga nu samen met de vrijgezel, uw vrienden, collega´s of familie èn een ezel op stap door het Groningse Westerkwartier of de Fryske Wâlden.

Ezeltocht

Informatie over dit uitje

Tijdsduur Circa 2 uur.
Kosten € 82,50 per groep tot 10 personen, inclusief 21% btw.

*Bij groepen groter dan 10 personen berekenen wij € 8,25 per persoon.
*€ 80,00 per ezel in Tolbert, € 90,00 per ezel in Zwaagwesteinde.
*Kinderen <5 jaar Gratis, 5-12 jaar € 7,50 per persoon.
*De ezeltocht word aangeboden in Tolbert en in Zwaagwesteinde

Optie: een ezeltocht bij u op locatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan.


Meer informatie over Ezeltocht

De tocht wordt bepaald door een GPS-systeem waarbij u een pijl volgt en een route van ongeveer 90 minuten loopt. We leggen de nadruk op ongeveer, want het is altijd de vraag of uw ezel er zin in heeft of juist niet. Zo dient u bij beide routes een aantal bruggen over te gaan en ezels zijn hier niet gek op..

Toch zal de ezel graag bij je zijn en je zelfs na een uurtje volledig herkennen. Je loopt door een landelijk en bebost gebied, maar ook door dorpswijken waarbij je zeker even nagekeken wordt! Samen met de ezel en GPS ga je gewapend met een fotocamera en een opdrachtenformulier op pad. Wij garanderen u dat dit hilarische foto’s oplevert! De foto’s krijgt u na afloop thuisgestuurd, zodat u nog even kan nagenieten.

Ezels blijven dieren en hebben net als mensen last van verschillende humeuren. We kunnen dus nooit aangeven of uw ezel juist heel mak is of juist letterlijk zijn poten in het zand zet..

  • Interesse in dit uitje

Sterrenslag

Sterrenslag

Het faute feestje

Het faute feestje

Loading image... Loading image...