Echte Penoze

Ga terug

Echte Penoze, schuilt er in jou een duistere kant?

Stap in de huid van Maffiabaas ‘de dominee’ Klaas Bruinsma, ‘de neus’ Willem Holleeder of ‘de kop van jut’ Hendrik Jut. Drugsdealen, liquideren, geld witwassen en vooral ‘de klusjes’ uit handen geven komen aan bod tijdens deze hilarische nieuwe spelshow!

Echte Penoze

Informatie over dit uitje

Tijdsduur Circa 2 uur
Kosten € 225,00 per groep tot maximaal 20 personen, inclusief 6% btw*

*Bij groepen groter dan 20 personen berekenen wij € 12,50 per persoon.
*Kinderen <5 jaar Gratis, 5-12 jaar € 7,50 per persoon.
*Deze activiteit kan alleen plaats vinden in Partycentrum de Postwagen, Hoofdstraat 53, 9356 AV Tolbert


Meer informatie over Echte Penoze

Tijdens deze spelshow die geschikt is voor alle doelgroepen word er gespeeld met meerdere ‘families’. Elke familie kent een maffiabaas; de Godfather. Natuurlijk heeft elke Don een sterke vrouw aan zijn zijde, La Mamma. Direct onder de maffiabaas in de hiërarchie valt de onderbaas, de Sutto Capo.

De soldaten staan helemaal onderaan in rang, zij lossen allerhande klusjes op. De baas van deze soldaten noem je de Capo, die valt onder direct gezag van de onderbaas en de maffiabaas. Tot slot is er altijd nog de Consigliere, die geeft raad aan de maffiabaas en staat buiten bevel van enig ander lid. De Consigliere heeft een hoog aanzien.

Wij hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook elke soldaat van een naam en karakter te voorzien. Zo hebben we de Grijpgrage Graaier die steelt wat hij stelen kan, de Brede Bek, die zijn mondje altijd vooraan heeft, de Koude Killer, die een specialisatie liquidatie op zijn cv heeft staan en Panische Paniek is letterlijk gevaarlijk ziek. Dit zijn slechts voorbeelden.

Het is aan de families om door middel van leuke en grappige opdrachten zoveel mogelijk geld te verdienen. Het is belangrijk geen geld te verliezen aan andere families, want een faillissement kan leiden tot een liquidatie. Naast dollars heeft elke familie hun eigen Jokers als Neeltje Jacoba, Mabel Wisse Smit of een huis die ze kunnen verkopen.

Speluitleg

De entertainer die het spel begeleid laat van elke familie een lid naar voren komen, bijvoorbeeld alle Grijpgrage Graaiers. Vervolgens krijgen de Grijpgrage Graaiers een opdracht die toepasselijk is bij hun karakters. Zo is er voor de grijpgrage graaier een ‘voelopdracht’, kijken we hoe breed de bekken van de Brede Bakken echt zijn en spelen we nog veel meer leuke opdrachten waar u ongetwijfeld zeer enthousiast op reageert. Het beloofd zeker een verrassende avond te worden!

  • Interesse in dit uitje

Sterrenslag

Sterrenslag

Het faute feestje

Het faute feestje

Loading image... Loading image...
Echte Penoze
Echte Penoze
Echte Penoze