Disc Golf Clinic

Ga terug

Disc Golf Clinic

Onder begeleiding van een ervaren instructeur gaat u Disc Golf leren spelen op ons eigen parcours! Geschikt voor elke groep, een geweldig buitenuitje!

Neem nu samen met uw vrienden, familie of collega’s deel aan de Disc Golf Clinic! Onder begeleiding van een ervaren instructeur leert u op leuke wijze de verschillende gooitechnieken en frisbees kennen. Al snel zult u merken dat u beter begint te gooien en na ongeveer een half uur gaat u al zelf spelen.

Disc Golf Clinic

Informatie over dit uitje

Tijdsduur Circa 2 uur
Kosten € 150,00 per groep tot 20 personen, inclusief 6% btw*

*Bij meer dan 20 personen berekenen we € 7,50 per persoon.
*Kinderen <5 jaar Gratis, 5-12 jaar € 7,50 per persoon.
*Deze activiteit vindt plaats bij Partycentrum de Postwagen, Hoofdstraat 53, 9356 AV Tolbert

Optie: de Disc Golf Clinic bij u op locatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan.


Meer informatie over Disc Golf Clinic

Disc Golf is een variant op het traditionele golf. Er wordt alleen niet gespeeld met een balletje, maar met een frisbee. De frisbee moet in een stalen mand met kettingen worden gegooid, dit is de ‘Pole Hole’. Is dit gelukt, dan kunt u door naar de volgende hole. Net zoals bij gewoon golf geldt: degene die het parcours aflegt met de minste worpen is winnaar.

Disc Golf is een ontzettend leuk uitje voor alle leeftijden. Lekker genieten van de buitenlucht, het gezelschap van vrienden of familie en de uitdaging van het frisbeewerpen. Wie weet gooit u wel een Hole-in-one of wat in Disc Golf termen een ‘Ace’ wordt genoemd!
Spelregels van Disc Golf

Het parcours bestaat uit verschillende holes. Elke hole start vanaf de ‘tee’. Vanaf hier werpt elke speler zijn eerste frisbee richting de basket. Hierna wordt er weer om de beurt gegooid. Degene wiens frisbee het verst is geland, mag eerst gooien. De spelers blijven achter elkaar en achter de frisbee. Om opnieuw te werpen blijft iedereen met een voet staan op de plek waar de frisbee eerder is geland.

De score wordt opgeschreven als iedereen de hole heeft gehaald. Daarna gaat u verder naar de volgende hole, net zolang tot alle holes aan de beurt zijn geweest.

  • Interesse in dit uitje

Sterrenslag

Sterrenslag

Het faute feestje

Het faute feestje

Loading image... Loading image...
Disc Golf Clinic
Disc Golf Clinic
Disc Golf Clinic