Crazy Bingo

Ga terug

Crazy Bingo

Het ouderwets bekende spel in een oergezellig nieuw jasje!

U heeft vast weleens meegedaan aan één van de bekendste spelletjes van ons land. Het oergezellige en uitermate spannende bingo. Op de camping, in het dorpshuis of op school. Nu kunt u gokken zonder daar een belachelijke prijs voor te betalen. Maar ‘Crazy Bingo’ is ook net even anders dan de Bingo die u gewend bent. U speelt de bingo individueel.

Crazy Bingo

Informatie over dit uitje

Tijdsduur Circa 2 uur
Kosten € 235,00 per groep tot 20 personen, inclusief 6% btw*

*Bij meer dan 20 personen rekenen wij € 11,75 per persoon.
*Kinderen <5 jaar Gratis, 5-12 jaar € 7,50 per persoon.
*Kilometervergoeding € 0,55 per kilometer.

Optie: MAXBingo, gericht op oudere groepen. (geen meerkosten)


Meer informatie over Crazy Bingo

Samen met uw vrienden, familie of collega’s meedoen aan het bekendste spelletjes van Nederland. Bingo! Voor diegenen die het spel al lang niet meer gespeeld hebben doen we even een opfris ronde op de ouderwetse manier. Onze assistente zet de bingo machine aan en één voor één rollen de ballen uit de automaat. Wie heeft het eerste bingo?

Als iedereen weer weet hoe het spel werkt gaan we écht beginnen. Tijdens Crazy Bingo leidt onze entertainer u op ludieke wijze door de avond. Zo worden er verhalen verteld, zal er muziek ten gehore worden gebracht, zijn er quiz vragen en zijn er verschillende opdrachten om uit te voeren. Dit alles om u de punten te laten verdienen die u nodig heeft om bingo te hebben. Uiteraard mag u vooraf zelf uw nummers uitkiezen.

Afhankelijk van het aantal bingo’s en groepen zullen er meerdere rondes gespeeld worden. Uiteraard zijn er werkelijk fantastisch typerende bingoprijzen te winnen als lekker foute zonnebrillen, oogverblindend mooie kunstgeraniums en geld wc-papier!

  • Interesse in dit uitje

Sterrenslag

Sterrenslag

Het faute feestje

Het faute feestje

Loading image... Loading image...
Crazy Bingo
Crazy Bingo
Crazy Bingo