Zeskamp vol spektakel

Ga terug

Zeskamp vol spektakel

Deze activiteit is een historische parel onder de uitjes. De Highland Games zijn namelijk al 1.000 jaar(!) een groot succes bij groepen. Een aanrader voor de familiedag of het bedrijfsuitje.

Zeskamp vol spektakel

Informatie over dit uitje

14,75 per persoon (vanaf 20 personen)
295,- per groep (12 tot 20 personen)
Tijdsduur: circa 2 uur


Meer informatie over Zeskamp vol spektakel

Heel vroeger hadden mensen misschien wel andere zaken aan hun hoofd dan groepsvermaak. Toch waren er ook toen periodes waarin groepen elkaar opzochten voor leuke spellen. De Highland Games bijvoorbeeld.

Deze spelonderdelen komen uit een ver verleden, gebaseerd op de Schotse tradities. Vergeet de digitale en virtuele realiteiten van vandaag en vlieg langs de activiteiten van afgelopen decennia, eeuwen en millennia.

Kilt en krachten

Deze zeskamp bij Strandheem staat garant voor strijd, plezier en hilariteit.

Partycentrum Strandheem presenteert de ‘Zeskamp vol spektakel’. De veelzeggende naam verklapt wat er gaat gebeuren: zes verschillende onderdelen die gezamenlijk voor heel wat spektakel zorgen. App je vrienden, informeer je collega’s of roep de familie bij elkaar. Dit wordt leuk!

Obstakels, gladiatoren en boogschieters

Het is tijd om naar Strandheem te gaan voor het leukste groepsuitje sinds tijden. Zet je schrap voor een afwisselende activiteit met onder andere obstakels, gladiatoren en boogschieters. De opbouw (en de variatie) in de zeskamp staat garant voor strijd, plezier en hilariteit. Maak het mee en zet de koers richting Strandheem, op 20 minuten van zowel Heerenveen (Friesland) als de stad Groningen. Op naar een topdag.

Alle onderdelen

De Zeskamp vol spektakel bestaat onder meer uit een opblaasbare hindernisbaan, het Gladiatorenspel en een heuse Obstacle Run. Daarnaast gaan jullie aan de slag met boogschieten en Invisible Volleyball. Het programma wordt compleet gemaakt door sumoworstelen. Reken maar dat deze middag actie en vermaak biedt. We ontvangen jullie dan ook met veel plezier bij Partycentrum Strandheem in Noord-Nederland.

Groot en spectaculair

Wij zijn vele malen flexibeler dan stroop en honing. Dat houdt in dat de genoemde onderdelen niet in beton gegoten zijn. Je kunt het zo groot en spectaculair maken als je zelf wilt. Wil je bijvoorbeeld liever een Wipeout-baan, Bungyrun of een ander gaaf spel? Wij regelen het. Laat ons weten waar jullie naar verlangen en informeer naar de mogelijkheden bij Partycentrum Strandheem.

Horeca

Uiteraard beschikken we over goede horecavoorzieningen. Combineer het groepsuitje met een lunch, of koffie/thee en cake bij ontvangst. Kies verder voor een overheerlijke barbecue met de hele groep. Neem contact op om de aantrekkelijke arrangementen te bespreken en te reserveren. Zo weten jullie zeker dat het een mooie dag wordt met vrienden, collega’s of familieleden.

  • Interesse in dit uitje

Sterrenslag

Sterrenslag

Het faute feestje

Het faute feestje

Loading image... Loading image...
Zeskamp vol spektakel
Zeskamp vol spektakel
Zeskamp vol spektakel