Expeditie Robinson

Ga terug

Expeditie Robinson

Jullie gaan op expeditie. Daarbij komen er verschillende opdrachten op jullie af. Van vlotten bouwen tot Grote Vuurproef. Expeditie Robinson van Olivier Events is een topactiviteit voor plezier en samenwerking.

Expeditie Robinson

Informatie over dit uitje

14,75 per persoon (vanaf 20 personen)
295,- per groep (8 tot 20 personen)
Tijdsduur: circa 2 uur


Meer informatie over Expeditie Robinson

Met de opdrachten kunnen jullie benodigdheden ‘scoren’, die later van pas komen bij het maken van vuur. Dat is direct een goede motivatie om je uiterste best te doen, want in de finale gaat het om het beste vuur (de Grote Vuurproef). Verzamel vuurstenen, stro en watjes tijdens de verschillende spellen. Een vurige strijd, waarbij de juiste mentaliteit leidt tot het winnende feit: een vuur dat de andere vuren overtreft.

Brugbouwen en blaaspijpschieten

Dit groepsuitje barst van de activiteiten. Zo gaan jullie bijvoorbeeld elandjehoppen, boogschieten en teamvlagmaken. Ook brugbouwen en blaaspijpschieten kunnen op het programma staan, evenals de onderdelen Evenwichtsproef en Vlotbouwen & Varen. Dan is er nog de kompas/GPS-tocht. Het mag duidelijk zijn dat dit uitje zorgt voor sfeer, snelheid en dynamiek. Een absolute aanrader voor vrienden, families en bedrijven.

Geschikt voor iedereen

Bij Olivier Events houden we rekening met elke doelgroep. Daarom vinden we het altijd fijn om al bij de eerste contactmomenten informatie uit te wisselen over het doel van de activiteit en de samenstelling van jullie groep. Zo maken we Expeditie Robinson geschikt voor alle leeftijden en wensen. Van grappige familiedag tot serieuze teambuilding, het is allemaal mogelijk.

Gezellige afsluiter

Het maken van soep (of het roosteren van marshmallows) vormt een gezellige afsluiter. Hiervoor gebruiken we het vuur dat tijdens de Grote Vuurproef als winnaar is gekozen. Bij dat vuur is het tijd om met elkaar te genieten van meer dan verdiend expeditievoedsel. Verstuur een aanvraag voor dit groepsuitje via het formulier hieronder of neem direct contact met ons op. We gaan vol enthousiasme voor jullie aan de slag.

  • Interesse in dit uitje

Sterrenslag

Sterrenslag

Het faute feestje

Het faute feestje

Loading image... Loading image...
Expeditie Robinson