Themafeest Amsterdamse Avond

Ga terug

Themafeest Amsterdamse Avond

Ga voor een ouderwets gezellige feestavond in Amsterdamse stijl. Een hartstikke leuk idee voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of familiefeest. We verwelkomen jullie graag met een ‘Pikketanissie’, Mokums voor een borrel.

Themafeest Amsterdamse Avond

Informatie over dit themafeest

11,50 per persoon (vanaf 50 personen)
575,- per groep (20 tot 50 personen)
Tijdsduur: circa 4 uur

Bijzonderheden
erg geschikt voor: grote groepen
groepen vanaf 120 personen: speciale voordeelprijs
locatie:onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)
extra optie (1), truss carré: 275,-
extra optie (2), karaoke: 175,-
extra optie (3), extra entertainment: 285,-
truss carré is inbegrepen vanaf 90 personen
karaoke is inbegrepen vanaf 50 personen


Meer informatie over Themafeest Amsterdamse Avond

Het Themafeest Amsterdamse Avond bestaat uit een compleet decor, dj-booth en vrijblijvende activiteiten. Het themafeest draait vooral om de muziek en de bijpassende aankleding (thematisering). Tussendoor is er ruimte voor diverse oud-Hollandse spelletjes, gepresenteerd door een ervaren entertainer. Denk hierbij aan Smartlappen Bingo, kaartspellen op tafel en de miniworkshop ‘Plat Amsterdams’. Werkelijk hilarisch. Er is ook een dartbaan!

Amsterdamse smartlappen en karaoke

Een wervelwind aan Amsterdamse smartlappen passeert de revue. Een beregezellige avond met muzikale juweeltjes van René Froger, André Hazes en Dries Roelvink. Maar natuurlijk ook met de klassiekers van Johnny Jordaan, Willeke Alberti en koos Alberts. Daarnaast is er ruimte voor jullie eigen hits en kunnen we kijken in wie er een echte volkszanger schuilt: karaoketijd! Draag je beste smartlapinterpretatie voor aan het publiek.

Lichtshow en extra entertainment

Deze superleuke en gave drive-in show is uit te breiden met een truss carré, inbegrepen vanaf 90 personen. In zo’n carré hangt een grote lichtshow met mooie effecten (spiegelbollen, rookmachines en meer). Een andere optie is extra entertainment in de vorm van activiteiten: een schiettent met pistool- of geweerschieten; spijkerslaan; bierpulschuiven; kipgooien, lassowerpen en andere fratsen voor extra veel plezier. Inclusief begeleiding.

Alsof je in de Jordaan zelf bent

Langs de kenmerkende grachten en smalle straten, gezellige kroegen en zelfstandige winkeltjes: mede door het decor en de deuntjes voelt het alsof je in de Jordaan zelf bent. Dat gevoel kunnen we optimaal versterken door het boeken van een Amsterdamse artiest of accordeonist. Ga voor volkszangers Mick Harren en Peter Beense, of kies een lookalike van André Hazes. Er zijn meerdere mogelijkheden, Olivier Events regelt het graag.

  • Interesse in dit uitje

Themafeest Campingfeest
themafeest-campingfeest-slider-1
Themafeest Amsterdamse Avond
Themafeest Amsterdamse Avond
Themafeest Amsterdamse Avond