Mededelingen en maatregelen Coronavirus

ga terug

Corona-update 28-09-2020 (meest recent)

Olivier Events: groen licht voor alle coronaproof groepsuitjes

Ook met de meest recente coronamaatregelen zijn we prima in staat om (kleine) groepen een topdag te bezorgen. Juist in coronatijd dienen de coronaproof groepsuitjes als leuke en positieve afleiding. We bieden veel activiteiten aan tot 30 (binnen) of 50 (buiten) personen per activiteit.

Bekijk hier de uitjes. Elk uitje is direct online te boeken. Bij alle activiteiten houden we rekening met de richtlijnen en eisen. Van de vrolijke Family Games tot het avontuurlijke ‘Archery Tag’ (mix van paintball en boogschieten!), we hebben allerlei tips voor coronaproof uitjes in Noord-Nederland.

Top 10 coronaproof uitjes

10. Ik Hou Van Kerst • Supergezellige kerstvariant van Ik Hou Van Holland vol muziek en vrolijkheid.
9. Crazy Bingo • De leukste en gekste vorm van Bingo, beleef een crazy middag of avond met humor.
8. Limousine Dropping • Verras iedereen met een stijlvolle limousinerit die uitmondt in een dropping.
7. Jongens tegen de Meisjes • Of je nou vrouw, man of neutraal bent: zorg dat je vooroordelen kent!
6. Archery Tag • Reken maar dat je wel wat op afstand wilt blijven bij het boogschieten op elkaar.
5. Ik Hou Van Holland • Kaaskoppen opgelet, hier begint de dolle pret. Met Hollandse Hits en meer.
4. Family Games • Op veilige afstand familiespelletjes doen, het kan gerust bij Olivier Events.
3. Kickbike Puzzeltocht • Mooie steptocht door de omgeving, zeker eens uitproberen bij mooi weer.
2. Bubbelvoetbal • Blijf letterlijk en figuurlijk binnen je eigen bubbel! Dat zit bij ons wel goed.
1. Studio Olivier: Fundome • Indoor spelletjeshal (aanrader), speciaal gebouwd voor in coronatijd!

Algemeen: gezond en schoon, hoogste hygiënelevel

Wij continueren het hoogstaande hygiënebeleid. Daarin geldt het hoogste hygiënelevel. Overal zijn desinfectiemogelijkheden, onze limousine en spelmaterialen worden eveneens gedesinfecteerd. Medewerkers, cafégasten en passagiers ontsmetten hun handen en volgen de richtlijnen. Iedereen is minstens 10 dagen gezond en klachtenvrij. Dat geldt ook voor huisgenoten. Zo blijven we gezond.

Café Olivier: café blijft open tot 22.00 uur, laatste gasten tot 21.00 uur naar binnen.

We leggen nog meer de nadruk op ons eetcafé. We blijven volgens richtlijnen geopend tot 22.00 uur (dinsdag tot en met zaterdag, soms zondag bij speciale gelegenheden). De laatste gasten kunnen tot 21.00 uur naar binnen. Kom vaker langs, als eetcafé preesenten we wekelijks een nieuw menu!

Café Olivier staat bekend om grote porties en voordelige prijzen. We hebben drie megaklappers qua aanbiedingen. Het gaat om de hoofdgerechten Wienerschnitzel, de Kipsaté Specialiteit en de Fish & Chips. Elk hoofdgerecht kost in combinatie met 3 consumpties maar 17,50 per persoon. Koopje!

Vanwege de beperkte plekken (maximaal 30 personen) adviseren we vooraf te reserveren. Sowieso geldt er ter plekke een registratieplicht. Zo kunnen we later contact met je opnemen, mocht dit eventueel nodig zijn. Ons eetcafé heeft er zin in om jullie te verwennen met smaakvolle gerechten.

Partyvervoer Olivier: roze limousine nog steeds beschikbaar

Maak kennis met ‘The Pink Lady’, uitblinker in stijlvol partyvervoer. Deze roze limousine is nog steeds beschikbaar. Er geldt enkel een mondkapjesplicht voor de chauffeur en de passagiers. Beleef een stoere rondrit met dit topvoertuig. De opvallende limousine is ook te boeken i.c.m. een dropping.

Update: uitjes tot 30 personen toegestaan, coronaproof (archiefbericht)

Het is weer tijd voor leuke uitjes! We bieden meerdere activiteiten aan tot 30 personen per activiteit. Alle uitjes die we verzorgen zijn  coronaproof. Bel ons meteen voor een reservering.

Uitjes, biercafé/ eetcafé en limousine

Bekijk hier de uitjes, elk uitje is direct online te boeken. Bij de activiteit houden we rekening met richtlijnen. Ons internationale biercafé is sinds 1 juni ook een eetcafé, waar je goed en goedkoop kunt eten. De limousine rijdt weer vanaf 1 juli. We raden je altijd aan om te reserveren, aangezien de belanstelling groot is na de coronasluiting.

Gezond en schoon, hoogste hygiënelevel

Ontvangt en betaling gebeuren contactloos: we schudden geen handen en we betalen per pin. Medewerkers, passagiers en gasten zijn minstens 14 dagen gezond en klachtenvrij. Dit geldt ook voor hun huisgenoten. We maken er een gezellige dag van met vermakelijke activiteiten.

Wat betreft de limousine werkt het als volgt: de limousine wordt vóór en na elke rit gedesinfecteerd. Dankzij de lengte van de limousine is het mogelijk om 1,5 meter afstand te bewaren tussen de passagiers (wanneer ze uit diverse huishoudens komen).

Bij al onze bedrijvigheden geldt het hoogste hygiënelevel. Overal zijn desinfectiemogelijkheden. We vragen gasten om vaak handen te wassen en richtlijnen te volgen. Onze toiletten zijn standaard voorzien van foamzeep en papieren haddoekjes.

Tips voor uitjes Noord-Nederland

Van de vrolijke Family Games tot het avontuurlijke ‘Archery Tag’ (mix van paintball en boogschieten!), we hebben allerlei tips voor uitjes in Noord-Nederland. Beleef het strandgevoel met The Beach Games van Olivier Events, kies voor Ik Hou Van Holland of sluit je aan bij de Maffia van het Noorden. Ook leuk: discgolf of een treindropping.

Andere aanbevolen activiteiten:

* Gezellige Geitentocht met GPS
* GPS Huifkar Dropping
* The Blacklist Citygame

Als A-merk uitjesbedrijf staan we voor je klaar. Sla je slag en neem contact op.

Bekijk hieronder te tijdlijn van de maatregelen en de gevolgen voor gepland(e) uitjes, cafébezoek en partyvervoer.

Tot en met 1 juni geen uitjes (archiefbericht)

Het kabinet heeft meerdere maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen. Deze maatregelen zijn verlengd tot en met 28 april. Daardoor zijn er tot die datum geen uitjes mogelijk. Voor uitjes ná 1 juni kunt u op ieder gewenst moment reserveren op onze website. Updates volgen.

  • Beperkt limousinevervoer mogelijk: naast onze chauffeur maximaal twee passagiers die elk 1,5 meter afstand bewaren. Onze limousine wordt vóór en na elke rit gedesinfecteerd. Neem contact op om de limousine te huren.
  • Steun ons: bestel een cadeaubon die op een later moment verzilverd kan worden.

 

15 maart – 6 april (archiefbericht)

Het kabinetsbesluit om onder andere scholen, sportclubs en horeca (voorlopig) te sluiten heeft verstrekkende gevolgen voor uitjes, cafébezoek en partyvervoer. Het kabinet adviseert mensen om thuis te blijven. Wie naar buiten gaat, dient 1,5 meter afstand te bewaren tot anderen. We annuleren alle uitjes, we doen het café dicht en we laten de limousine slechts beperkt rijden. Dit geldt tot en met 6 april. We willen graag uw reserveringen verplaatsen. Bij voorkeur voorzien we u op een later moment van exclusief partyvervoer of een gezellige activiteit.

12 maart (archiefbericht)

We handhaven contactloos ontvangst (geen handen schudden) en betalen (per pin). Het kabinet geeft verder (onder meer) aan dat alle evenementen met meer dan 100 personen worden afgelast. Ook moeten mensen sociaal contact vermijden en thuisblijven bij verkoudheid of andere symptomen. Uiteraard volgen wij alle adviezen op. Deze maatregelen hebben deels gevolgen voor gepland(e) uitjes, cafébezoek en partyvervoer.
Olivier Events blijft open en presenteert de geboekte uitjes. Wij nemen ook nieuwe reserveringen aan. Wel zijn er aanpassingen in sommige uitjes en annuleren wij reserveringen boven de 100 personen tot 1 april 2020. Onderdelen tijdens het uitje waarbij normaal gesproken lichamelijk contact plaatsvindt, doen we niet of passen we aan. Uitjes op locatie doen we alleen voor groepen minder dan 100 personen. Wij vragen u en uw gasten niet naar het uitje te komen, als u of uw gasten symptomen van griep vertoont/vertonen. Uiteraard zetten we alleen gezonde medewerkers in zonder verkoudheid of andere griepsymptomen.
Café Olivier blijft open met de normale openingstijden. Ons café heeft een maximumcapaciteit van 80 personen. Volgens het advies van het RIVM moeten plekken waar meer dan 100 personen samenkomen vermeden worden. Daarom is het (momenteel) verantwoord om open te blijven en onze gasten te blijven ontvangen. Een schoon café vinden wij altijd al heel belangrijk. In ieder geval de komende weken zullen wij extra vaak schoonmaken. In de toiletten van het café zorgen wij constant voor foamzeep en papieren handdoekjes. Uiteraard vragen wij u wel de door het RIVM aangegeven adviezen op te volgen en onze accommodatie enkel en alleen te bezoeken indien u geheel gezond bent (geen symptomen van griep vertoont).
In het kader van Partyvervoer Olivier blijft onze roze limousine ‘The Pink Lady’ rijden. Deze maken wij voor én na de rit altijd schoon. Daarnaast wordt ook de bekleding gedesinfecteerd. De chauffeur zal u geen hand geven. We vragen u ook om verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van persoonlijke hygiëne. Neem daarvoor de volgende 3, door het RIVM geadviseerde, hygiëne regels in acht: regelmatig handen wassen, papieren zakdoekjes gebruiken en hoesten en niezen in de binnenkant van je ellenboog.

9 maart (archiefbericht)

De overheid roept op om geen handen meer te schudden. Daarom geven we u geen hand meer bij het ontvangst. Volg onderling dit voorbeeld op door ook met elkaar geen handen te schudden. Betaal contactloos per pin. Deze maatregel heeft verder geen gevolgen voor uitjes, cafébezoek en partyvervoer.

Neem gerust contact op

Voor vragen kunt u ons altijd bereiken via contact@olivierevents.nl, via telefoonnummer 0594-855812. Of stuur een appje naar 06-46751588.

Sterrenslag

Themafeest Foute Party