Mechteld

4,0 rating

Super leuk vrijgezellenfeest gehad Iris deed het super leuk met het spel wat we deden!

Bob

5,0 rating

Onze bruiloft gehouden inclusief themafeest, alles zeer goed verzorgd en geregeld. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Jan en Elske

5,0 rating

Op de 23e februari hebben we ons beider verjaardag en 30 jarig trouwfeest gevierd. Met 28 man gebruik gemaakt van het entertainment programma van “ ik houd van Holland” was een groot succes, stemming zat er goed in. Een echte aanrader!

Marlous Mulder-Smit

5,0 rating

Gister een team uitje gehad bij jullie! Ik hou van Holland spel, het was goed georganiseerd en leuke/vriendelijke bediending! Top avond gehad, voor herhaling vatbaar.

Praxis Oosterwolde

4,0 rating

Zaterdagavond 30-3-2019 hebben wij ons personeelsfeest gevierd. Een pubquiz gedaan. We hebben erg gelachen en hebben ons zeker vermaakt.

Toneelvereniging de Schutse

5,0 rating

WIj hebben de pubquiz gespeeld. Het was super gezellig en we hebben erg genoten

G. van Heuelem

5,0 rating

Fam feestje voor de 60 jarige, ik Hou van Holland spel. Super goed geregeld.

Liewes

5,0 rating

Onze Liewesdag was zeer geslaagd. GPS tocht met foto’s. Veel gelachen en de foto’szijn een blijvende herinnering voor onze familie.

Jannie & Gerrit Visser

5,0 rating

Ter gelegenheid van ons 40 jarig jubileum een gezellig feest gehad met familie. Dropping met gps tocht was zeer geslaagd. Alles prima geregeld!!!

Susanne

5,0 rating

Samen met collega’s Sterrenslag gedaan. Alles was goed geregeld, soms wat te druk op het veld door andere groepen, waardoor het soms wat rommelig verliep. Maar verder zeer geslaagd uitje en zeker voor herhaling vatbaar!